HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

CliniClowns gaan digitaal in coronatijd

Geplaatst op 13/05/2020 door love2bemama

Als de CliniClowns niet naar het ziekenhuis komen dan komen ze toch bij jou via de digitale weg? In verband met het coronavirus spelen de CliniClowns nu alleen nog digitaal via de CliniClowns app. Fijn dat ze op deze manier toch bij zieke kinderen kunnen zijn. Een veiligere manier is er niet. Met de app kunnen kinderen in ziekenhuizen of instellingen videobellen met de clowns. Op deze manier kunnen zieke kinderen toch contact leggen met de clowns. De kinderen worden even afgeleid van de situatie en kunnen alle zorgen even achter zich laten.

Op Love2BeMama hebben wij de afgelopen jaren al veel gedeeld over de CliniClowns. Zo ook het verhaal van Boaz, de zoon van Jolanda. Hij kreeg acute leukemie en heeft heel veel aan de CliniClowns gehad.

CliniClowns gaan digitaal

Met de app komen de CliniClowns nog steeds bij de kinderen langs. De app van de CliniClowns werd al gebruikt in het ziekenhuis. De app werd al ingezet bij bijvoorbeeld het vele wachten of tijdens langdurige behandelingen zoals dialyse. Maar de app werd ook ingezet voor kinderen thuis met een beperking. De CliniClowns gaan helemaal mee met hun tijd!

Lees verder op www.love2bemama.com