HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Griekse Orzo salade met citroendressing

Geplaatst op 12/05/2020 door UitPaulinesKeuken

Heb je wel eens orzo gegeten? Orzo lijkt op rijst, maar het is eigenlijk een pasta. Het komt uit Italië, maar ik gaf er een Grieks tintje aan en bedacht dit recept voor een Griekse orzo salademet citroendressing. De smaak van orzo is anders dan andere pastasoorten, dus ik zou het echt een keer proberen. Dit recept is een goed begin, want je zet dit in 20 minuten op tafel en het is echt supermakkelijk.

Pastasalade

Eigenlijk is dit dus gewoon een Griekse pastasalade. Met alles wat je in een Griekse salade verwacht: tomaat, rode ui, olijven en natuurlijk feta. Met daarbij een lekkere frisse citroendressing met groene kruiden. Door de pasta is hij lekker vullend, precies wat je zoekt in een maaltijdsalade. En wat je over hebt, kan je prima de volgende dag meenemen naar je werk of als lunch eten. Handig toch? Weer eens wat anders dan een boterhammetje kaas. 

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl