HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Hoe begin je over een kinderwens tegen je partner?

Geplaatst op 26/05/2020 door love2bemama

Heb jij een kinderwens maar hoe begin je over een kinderwens tegen je partner? In deze blog geven we tips hoe je over een kinderwens tegen je partner kunt beginnen. Je zit al een tijdje in een relatie en je weet het zeker: je wil kinderen met deze persoon. Misschien hebben jullie het onderwerp al eens besproken, misschien ook niet en ergens voel je dat je er iets in je zegt dat je graag aan baby’s wil beginnen. Maar hoe begin je over een kinderwens? Hoe bespreek je een kinderwens met je partner? Of de wens voor een tweede kind?

Ben je klaar voor kinderen?

Het wordt vaak als een ‘heftig’ onderwerp gezien. Logisch! Want de beslissing om met een persoon een gezin te stichten is natuurlijk niet zomaar wat. Daarnaast zijn er veel verschillende factoren die uiteindelijk bepalen of je er als koppel klaar voor bent. Denk aan de woonsituatie, een eventuele carrière en de financiën (want luiers kosten nogal wat), maar ook emotioneel gezien moet iemand klaar zijn voor een immense verantwoordelijkheid zoals een baby. 

Lees verder op www.love2bemama.com