HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Huppelen is gezond voor mama: je wordt fitter en vrolijker!

Geplaatst op 28/05/2020 door love2bemama

Hallo lieve mama! Hoe gaat het met jou vandaag? Hoe laat stond je op? Met welk been? En wat voor leuks heb je gepland voor jezelf vandaag? Laat ons dat laatste zeker weten! Wij kunnen namelijk zelf óók inspiratie gebruiken voor ons eigen moederschap! Voor nu ontvang je van mij een blog met een opdracht! Misschien doe je het al dagelijks en misschien is het al even geleden en is het goed om weer even herinnerd te worden aan deze activiteit: we gaan namelijk huppelen! Huppelen is gezond voor mama. Hoe, wat, waar, wanneer? Je leest het hier!

Je las het natuurlijk al in de titel, maar vandaag nodig ik je uit om te huppelen! Oké, ik schreef er al andere blogs over op andere plekken, maar waar het hart van vol is (loopt in dit geval de pen van over)… Huppelen? Huppelen! Waarom? Lees verder!

We gaan huppelen: waarom?

Laat ik beginnen met de voor veel mama’s meest overtuigende reden: huppelen maakt je fitter én gezonder! Onderzoek wijst uit dat je van huppelen fitter, gezonder en vrolijk wordt. Het is namelijk goed voor je ruggengraat, waardoor je zenuwstelsel kalmeert. Het versterkt ook je core-spieren (die wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken tijdens of na je zwangerschap), het verbetert je geheugen, aandachtsvermogen, lichaamsbewustzijn én het is leuk!

Lees verder op www.love2bemama.com