HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Ik wil van mijn anorexia af: herstelpoging 63859274

Geplaatst op 27/05/2020 door love2bemama

Ik wil van mijn anorexia af! Al zoveel keren heb ik een poging gedaan, al zoveel keren heb ik mijn naasten beloofd ‘beter’ mijn best te doen, al zoveel keren ben ik plat op m’n bek gegaan. Toch begin ik opnieuw en opnieuw: opgeven is geen optie en opgeven is zeker geen woord wat in mijn woordenboek voorkomt. Ik heb besloten om jullie mee te nemen in mijn zoveelste poging. Om jullie mee te nemen in mijn hoofd, in mijn lijf en in mijn gevecht. Jullie te gebruiken als inspiratie, stok achter de deur. Ik wil van mijn anorexia af. Dit probeer ik al jaren maar ik ga opnieuw de strijd aan.

Ik wil van mijn anorexia af!

Klinkt leuk Britt; Ik wil van mijn anorexia af. Wat is er nu anders dan die andere pogingen?Wat een goede vraag van je… deze keer komt het vanuit mezelf en niet uit dwang van anderen, deze keer wil ik genezen en deze keer voelt het alsof ik er klaar voor ben. Door de coronacrisis, meer in isolatie leven en het besef dat ik geen controle heb over het leven speelt zeker mee. Ik ben me meer gaan verdiepen in het herstellen van een eetstoornis en vooral in een andere aanpak dan die wat ze me hebben aangereikt in de kliniek waar ik een aantal jaar geleden maanden heb doorgebracht

Lees verder op www.love2bemama.com