HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Invloed van social media op je gevoelens: 5 tips

Geplaatst op 29/05/2020 door NiceDay

Sinds de coronamaatregelen betrap je jezelf er misschien op dat je (nog) meer op social media zit. Het komt misschien nu meer dan ooit voor dat er foto’s of berichten voorbij komen van mensen die het – in jouw ogen – beter voor elkaar hebben. Of het nou is omdat ze tijdens deze pandemie iedere dag sporten, een nieuw bedrijfje zijn gestart of juist het hele huis hebben verbouwd, onbewust en bewust vergelijken we ons met anderen. Vaak leidt dit tot negatieve gevoelens over onszelf. Hoe kun je ervoor zorgen dat social media minder invloed heeft op hoe we over jezelf denkt? In deze blog geef ik je tips. 

Tip 1. Het gras is niet groener aan de overkant

Niemand zal een foto van zichzelf maken wanneer hij/zij diep ongelukkig in zijn/haar bed ligt. We krijgen vaak alleen de hoogtepunten van anderen te zien, waardoor er een vertekend beeld geschetst wordt. Niet alles is wat het lijkt en deze gedachte alleen al moet voor rust zorgen. 

Lees verder op www.HaveANiceDay.com