HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Luie mensen bestaan niet

Geplaatst op 30/05/2020 door love2bemama

Gingen jouw haren direct omhoog staan toen je de titel van mijn blog las? Kon jij ook in a split second een handje vol mensen opnoemen die volgens jou onder ‘Lui’ vallen? Of herinner jij je in een fractie van een seconde een moment dat jij je uit de naad werkte en je partner of collega precies het tegenovergestelde deed? Maar bestaat ‘lui zijn’ nog steeds als je jezelf de volgende vraag stelt: “Of is er eerder sprake van wel of niet gemotiveerd zijn om dingen te doen?”. Ik kan je alvast verklappen; luie mensen bestaan niet. Lees snel deze blog verder waarin ik daar verder op in ga. En ik houd je ook een spiegel voor.

Jezelf doelen stellen

Ja, daar ben ik goed in! Al zeg ik het zelf, whuhaha! Ik denk dat doelen stellen nog niet zo lastig is. Ik vind het lastiger om gedisciplineerd bezig te zijn met mijn doelstellingen. Focus houden. Mezelf blijven omringen met inspirerende mensen. Gerichte stappen zetten die mij dichter bij het resultaat brengen. 

Maar misschien is het resultaat behalen niet het einde van mijn doelstelling en blijft het een aandachtspunt.

Lees verder op www.love2bemama.com