HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Waarom elke moeder een bakfiets zou moeten hebben

Geplaatst op 24/05/2020 door love2bemama

Als moeder van 3 heb ik jarenlang met veel plezier mijn bakfiets gebruikt. Na de geboorte van de tweede wist ik al snel dat ik een bakfiets wilde hebben. Het gaf mij vrijheid en ik kon veel makkelijker even weg. Toen de derde was geboren zag ik er helemaal de voordelen van in. Met drie kinderen onder de drie jaar op pad gaan is nogal een onderneming. ‘Even’ een boodschap doen werd veel makkelijker met een bakfiets. Ik gooide de fiets niet alleen vol met kinderen maar ook met boodschappen… Waarom een bakfiets? Lees vooral verder en je wordt op slag verliefd.

Waarom een bakfiets?

Jarenlang heb ik met heel veel plezier mijn bakfiets gebruikt en ik raad het elke moeder aan, of je nou 1 of meer kinderen hebt, om een bakfiets aan te schaffen. Wat de voordelen zijn? Ik vertel het je graag!

Overbeladen fiets is verleden tijd

Toen ik moeder was van één kind, keek ik uit naar het moment dat we samen mochten gaan fietsen. Hij in het zitje voorop en we gingen naar de dieren, even de stad in of een ijsje eten. Toen de tweede werd geboren werd het steeds moeilijker om op de fiets te gaan.

Lees verder op www.love2bemama.com