HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Waarschuwing: Paradijs voor pedofielen in kindergame Habbo Hotel

Geplaatst op 31/05/2020 door love2bemama

YouTuber Sven van der Meulen (24) doet zich voor als 14-jarig meisje op Habbo Hotel. Hiermee jaagt hij op pedoseksuelen in de online kindergame. Sven zet zijn strijd tegen online-pedofielen voort. Al eerder ontmaskerde hij volwassen mannen die minderjarigen kinderen benaderen. Hij wil het probleem aan de kaak stellen. Habbo Hotel al jarenlang wordt gebruik door pedoseksuelen om contacten met kinderen te zoeken. Habbo Hotel bestaat al sinds 2000 en tot de dag van vandaag krioelt het hier van de pedofielen. Laat dit een waarschuwing zijn voor alle ouders met kinderen!

Tijdverdrijf voor tieners

Het voelt als gisteren dat ik ‘s middags uit school naar mijn opa en oma fietste om gebruik te maken van hun computer. Aangezien ik thuis niet op de computer mocht, was dit voor mij de perfecte manier om mijn huiswerk te maken en verder ongestoord (en ook zonder controle) te kunnen MSN’en of spelletjes spelen. De online game Habbo Hotel speelde ik toen ook al. Ik heb dagen gespendeerd aan het omkleden van mijn poppetjes en het inrichten van de leukste kamers met ondertussen wat leuke online gesprekken. Want dat is waar het spel voor is bedoeld.

Lees verder op www.love2bemama.com