HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

7 x broccoli recepten

Geplaatst op 07/05/2021 door UitPaulinesKeuken

Ben jij dol op broccoli maar kun je wel wat inspiratie gebruiken voor lekkere gerechten? Dan zit je hier goed. In dit lijstje delen we 7 broccoli recepten. Van broccolisoep tot broccolisalade en meer. Of wat denk je van een broccolipizza? Dat is nu het perfecte groente verstop recept voor kinderen. Je geeft ze een lekkere pizza, maar ondertussen krijgen ze toch wat meer groenten binnen. En, welke van de 7 broccoli gerechten ga jij als eerste maken?

Er zijn heel veel manieren waarop je broccoli kunt bereiden. Je kunt broccoli koken of stomen. Je kunt broccoli roosteren, wokken of je verwerkt het in een lekkere ovenschotel. Je kunt zelfs broccolirijst maken of een broccoli pizzabodem. Broccoli koken doe je in een pan met ruim water en een snufje zout. Je kookt broccoli in 4 minuten (beetgaar) of 6 minuten (zacht). En wist je dat je de stronk van de broccoli ook gewoon kan eten? Broccoli roosteren doe je in een voorverwarmde oven (200 graden), ongeveer 30 minuten. Bekijk de recepten hier onder voor alle tips voor het klaarmaken van broccoli.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl