HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

BAM! Moeder worden doe je zo maar niet!

Geplaatst op 09/05/2021 door boostyourhealth

Wat doe je als je met een idee in je hoofd rondloopt? Vroeger had ik daarop “niets” geantwoord. Bang om te falen, bang om mensen teleur te stellen, bang om niet goed genoeg gevonden te worden. Toch kon ik dit idee niet loslaten en ben ik er een aantal maanden geleden voor gegaan. Ik heb mijn eerste boek geschreven en ik ben er rete trots op! Bam! Moeder worden doe je zomaar niet! is ontstaan vanuit mijn eigen gemis aan informatie toen ik het traject inging om Bewust Alleenstaand Moeder te worden. In de afgelopen 2 jaar heb ik ontzettend veel waardevolle informatie vergaard en persoonlijke ervaringen opgedaan. Al deze informatie heb ik gebundeld in combinatie met interviews en invulpagina’s. Het is een “alles in 1” boek geworden. Graag geef ik je een sneak peak in het boek en geven wij 2 e-book exemplaren cadeau!

Toen ik in 2019 de stap naar het BAM-Moederschap genomen had, was het zoeken naar persoonlijk informatie een moeizaam proces. Ik haalde informatie van het internet en websites van fertiliteitsklinieken

Lees verder op www.boostyourhealth.nl