HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

WINACTIE: Fietsend de zomer door met de e-bike van Villette

Geplaatst op 14/05/2021 door boostyourhealth

Ze zijn al niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld, elektrische fietsen. Terwijl je jezelf helemaal rot trapt tegen de wind in, komen er mensen rustig trappend en genietend voorbij op hun fiets. Ook ik ben zo’n persoon die jaloers kan kijken naar die mensen als ik zelf met rode konen en een bezwete rug op mijn fiets zit. Mijn gedachten zijn dan altijd “een elektrische fiets is voor mij niet betaalbaar”, of “gewoon fietsen is veel gezonder”. Je snapt dat ik dan ook mega enthousiast ben dat ik de fietsen van Villette heb gevonden EN dat we ook nog eens een mega toffe winactie hebben waarbij je maar liefst € 250,- korting kunt winnen voor zo’n gave fiets! In dit artikel ga ik je de voordelen van een elektrische fiets vertellen en zal ik ook nog prachtige fietsroutes met jullie delen.

Het stigma “een elektrische fiets is voor oude mensen” kunnen we wel in de prullenbak gooien. Een elektrische fiets is voor iedereen. Voor mensen die een langere afstand naar hun werk moeten afleggen en de auto liever laten staan, voor kinderen die een eind moeten fietsen naar school of voor mensen die gewoon ontzettend van mooie tochten fietsen houden. Iedereen kan erop rijden. Zeker als je kijkt naar de prachtige fietsen van Fietsdirect dan kom je erachter dat er werkelijk voor jou en jou, maar ook voor jou een perfect model bestaat.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl