HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Groene spinazie avocado smoothie

Geplaatst op 14/05/2021 door beaufood

Zoals beloofd heb ik vandaag voor jullie het recept van de groene spinazie avocado smoothie die je laatst (misschien) voorbij zag komen in mijn stories op Instagram. Spoiler alert; nee hij is niet superlekker ;) Of nou ja, ik vind ondertussen van wel omdat ik hem zeker drie keer per week drink, maar als je nog niet helemaal thuis bent in de groene smoothies is de groene smaak misschien even wennen. Maar niet weggaan nu hoor! Want ondanks dat deze smoothie niet de smaakprijs wint is hij wel echt réte goed voor je. En dan bedoel ik HEEL goed. Waarom? Dat vertel ik je hieronder.

Uber gezonde groene smoothie

Mijn missie met Beaufood is om Nederland een stukje gezonder te laten eten en dat doe ik aan de hand van gezonde en lekkere recepten die makkelijk te maken zijn. De allermakkelijkste manier om in één keer een hele hoop goede voedingsstoffen binnen te krijgen is het drinken van een groene smoothie. En dan heb ik het echt over een groen monster met lekker veel groenten erin. Fruit in een smoothie is lekker hoor, maar groenten bevatten gewoon veel meer (verschillende) voedingsstoffen. Zo bestaat deze smoothie uit een flinke portie biologische spinazie, avocado, citroen en komkommer. Wist je dat:

Lees verder op www.beaufood.nl