HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Maak kennis met de nieuwe natuurlijke verzorging van Happy Earth

Geplaatst op 20/05/2021 door boostyourhealth

Wij mochten kennis maken met de nieuwe natuurlijke verzorgingsproducten van Happy Earth en werden hier zelf ook heel happy van! Wij denken ook dat jij hier heel happy van gaat worden, want de producten zijn 100% natuurlijk, 100% effectief en vrij van chemicaliën en andere troep. Ook de verpakkingen zijn geheel duurzaam. Kortom tijd om kennis te maken met dit happy beautymerk, lees en kijk je mee?

De allerbeste verzorging voor onze huid én voor de planeet

Het uitgebreide assortiment is 100% natuurlijk en bovendien ook echt effectief, ze zijn vrij van chemicaliën en andere troep en de verpakking is eveneens duurzaam. Happy Earth is dan ook trotse drager van de keurmerken NATRUE en Vegan Society. De verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, zijn plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De producten worden zelfs CO2-neutraal geproduceerd en zien er fantastisch en vrolijk uit, zodat je ze gelijk wilt gaan gebruiken.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl