HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Opgedofte makreelsalade

Geplaatst op 29/05/2021 door KokenmetKarin

Er zijn dagen dat de noeste thuiswerker om de haverklap onderbroken wordt door de voordeurbel: alwéér een pakje. Steevast gaat het dan om – doorgaans ongevraagde – culipost. Altijd weer een verrassing wat de voedingsmiddelenindustrie nu weer voor leuks heeft verzonnen. Van dolfijnvriendelijke crackers op basis van gerecyclede vuilniszakken tot klimaatneutrale chocoladeflikken in de nieuwe smaken skinny jeans, doorkijkbloes of trenchcoat. Mijn buren krijgen de kans niet om jaloers te worden op die stroom pakketjes, want alles waar ik niks mee kan, zet ik te geef in de hal van ons appartementencomplex. Binnen vijf minuten blijkt er dan een liefhebber te zijn voor glutenvrije kombucha van slaafvrije pindadoppen uit Transnistrië.

De nieuwste levering van de postbode betrof een duo kruidenzakjes speciaal voor door de blikvis. Een samenwerking van Fish Tales en Verstegen. Zelf toevoegen: mayonaise, crème fraîche of yoghurt teneinde een smeuïge broodbeleg-achtige substantie te verkrijgen.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl