HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Shoarma van oesterzwammen

Geplaatst op 15/05/2021 door KokenmetKarin

Shoarma hoeft helemaal niet van vlees, want ook allerlei groentes kun je vershoarmiseren, Oesterzwammen bijvoorbeeld, met een uitgekiende marinade en een oven heb je alles in huis voor een lekkere vega knutselmaaltijd.

Ik durf het u wel te bekennen: ik ben niet zo’n partytijger. Het nachtleven is niet aan mij besteed, want bij mij vallen de luiken al snel dicht. Ook in mijn jonge jaren was er geen kruid tegen gewassen: de man met de hamer kwam steevast veel te vroeg langs. Ooit dacht ik enorme sjans te hebben bij een jongen in een discotheek die me alsmaar zat aan te staren, tot later bleek dat hij niet was getroffen door mijn verpletterende schoonheid, maar dat ik er zo extreem slaperig uitzag en hij zich afvroeg wanneer ik om ging vallen. Het is nooit wat geworden tussen ons, dat moge duidelijk zijn.

Allesoverheersende knoflooksaus
Dat gebrek aan nachtelijk uithoudingsvermogen had ook gastronomische gevolgen. Wie nooit tot in de kleine uurtjes gaat stappen, heeft ook nooit de neiging om een broodje shoarma te eten.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl