HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Smartwatches, de nieuwe trend dit jaar!

Geplaatst op 20/05/2021 door boostyourhealth

Eerlijk toegegeven vond ik de opkomst van de smartwatch maar niets. Je hebt een horloge, je hebt een telefoon en je hebt een trainingshorloge die je stappen bijhoud. Maar waarom zou je in hemelsnaam met een horloge van een kilo om je pols gaan lopen die er lomp en totaal niet fashionable uitziet? Dit dacht ik twee jaar geleden, toen het allemaal nog nieuw was en ik over deze nieuwe trend nog niet zo enthousiast was. Nu weet ik wel beter, want naast dat ze natuurlijk enorm veelzijdig zijn, zijn ze tegenwoordig ook nog eens enorm stijlvol en elegant. Lees je snel verder om erachter te komen waardoor ik van gedachten ben veranderd?

Ik ben iemand die overal aan moet wennen. Zeker als het gaat om gadgets en “gekke” dingen waar ik eigenlijk niet heel veel mee heb. Toen mijn mannelijke collega’s ineens allemaal met een smartwatch naar het werk kwamen dacht ik ook echt “deze trend wordt toch niets”. Maar ik had het mis, steeds meer mensen gingen voor een smartwatch maar ging maar niet overstag. Ik vond zet er gewoon niet zo mooi uitzien. Vond ze mannelijk, groot, grof en een te stoer uiterlijk hebben. Maar dat is nu echt wel verleden tijd. Tegenwoordig heb je er prachtige vrouwelijke modellen die je niet kunt onderscheiden van een “normaal” horloge. En waar ik voorheen altijd dacht dat je maanden moest kromliggen om een prachtig exemplaar te kunnen aanschaffen zijn de prijzen van deze mega gave horloges ook nog eens heel erg leuk.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl