HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Vtech Action Cam review: geweldige kindercamera!

Geplaatst op 30/05/2021 door love2bemama

Kinderen spelen graag met camera’s. De talloze mobiele telefoons van ouders die barstensvol staan met selfies en TikTok-filmpjes zijn hier het bewijs van. Alleen zijn er maar weinig ouder zo naïef om hun kind met hun telefoon of camera op pad te sturen. Gelukkig is er de VTech Kidizoom Action Cam. Hiermee kunnen kinderen zelf (veilig) hun filmpjes maken. Wij schreven voor jou een VTech Action Cam Review en laten je prachtige beelden zien. Lees vooral verder!

Vtech Action Cam Review

Dat de Camera een Action Cam is heeft ook een reden. Je kind kan er naar hartenlust mee ravotten en filmpjes mee maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het ding binnen een mum van tijd aan diggelen ligt. Iets waar je, gegarandeerd vanuit kan gaan als je een keer besluit om je/ of een telefoon mee te geven (ervan uitgaande dat er mensen zijn die dit überhaupt nog durven met de kids). En wat ook leuk is, hij kan onder water. Tijd voor een VTech Action Cam review!

Lees verder op www.love2bemama.com