HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

WINACTIE: Gevarieerd en smaakvol drinken doe je met Bolero Limonade

Geplaatst op 15/05/2021 door boostyourhealth

In mijn omgeving hoor ik dat veel vrouwen het lastig vinden om voldoende water te drinken en dan het liefst een smaakje willen en dat vaak weer niet zo goed is of dan naar frisdrank neigen. Bolero Limonade brengt hier verandering in en kan je water, kwark of ander basisgerecht omtoveren naar een heerlijke smaak en bovendien heb je maar heel weinig nodig. Ze hebben meer dan 75 smaken en enkele daarvan zijn wel heel verrassend. Kortom tijd om kennis te maken, lees en kijk je mee?

Unieke samenstelling

Bolero Limonade is limonade poeder in een zakje. Het assortiment bevat meer dan 75 smaken, dus er zitten er zeker een aantal bij die jij héél lekker gaat vinden. Bolero Limonades zijn gluten- en suikervrij, calorie-arm, lactosevrij, gekleurd met natuurlijke kleurstoffen en bevatten geen conserveringsmiddelen. Kortom je kunt ze met gemak elke dag drinken!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl