HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

24 uur in champagne hoofdstad Épernay

Geplaatst op 11/05/2022 door beaufood

Oké, allereerst moet ik je vertellen dat ik nét geen exact 24 uur in de Franse stad Épernay verbleef. Eerder 20 uur, maar ik had er graag nog wat uurtjes aan vast geplakt. Tijdens de autorit naar onze wintersportvakantie in Les Gets besloten we (Mike en ik samen met ons zoontje Louen) onderweg te overnachten. Hierdoor hoefden we niet het hele stuk in één keer te rijden en zo hadden we gelijk een mooi excuus om een kleine omweg naar de beroemde Champagnestreek te maken ;) En waar kun je dan beter verblijven dan champagne hoofdstad Épernay? We vonden een gewéldig bed & breakfast, belandden spontaan op een zonnig terras inclusief champagne proeverij en aten in een ontzettend leuk restaurantje.

Lees vooral verder als je binnenkort naar Épernay gaat!

Champagne hoofdstad Épernay

Te midden van de wijngaarden en in het hart van de Champagnestreek ligt Épernay. Het bruisende hart van het stadje is L’Avenue de Champagne: hier staan statige herenhuizen waarin de grote champagnehuizen zijn gevestigd. De stad wordt dan ook omringd door uitgestrekte wijngaarden en is daarom de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van deze bijzondere streek. Wij kwamen rond 14:00 aan, checkten in bij onze bed & breakfast en liepen daarna op ons gemak in het zonnetje naar L’Avenue de Champagne om sfeer te proeven. Letterlijk ;)

Lees verder op www.beaufood.nl