HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Deze 10 dingen moet elke vrouw in haar leven een keer doen

Geplaatst op 02/05/2022 door boostyourhealth

We hebben allemaal wensen en dromen, maar vaak laten we de helft niet uitkomen of vinden we het moeilijke om voor iets te kiezen uit onze comfortzone, terwijl dit juist heel bevrijdend en verrijkend kan zijn. Wij delen met jou de 10 allerleukste dingen die je gewoon eens gedaan moet hebben, van kleine dingen tot grootste avonturen. Lees je mee?  

Alleen op vakantie gaan

Alleen om vakantie is echt even de tijd nemen voor jezelf. Dit kan een stedentrip zijn, een rondreis, een wereldreis (ja, alles is mogelijk!), een wellness vakantie, detoxreis of retraite. De vraag is dus wil je bijkomen, genieten, ontdekken, ontspannen of gewoon allemaal? Maar ik hoor je denken dat dit als mama niets voor jou is. Als ik je dan vertel dat ik 2 x een week zonder mijn gezin op detox vakantie bent geweest, niet helemaal alleen, maar wel alleen zonder mijn gezin en wat was dit fijn om even te doen! Dus geen bedenken, maar go go go!

Lees verder op www.boostyourhealth.nl