HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Maak kennis met de allereerste solid nachtcrème en solid oogcrème van Balade en Provence

Geplaatst op 03/05/2022 door boostyourhealth

We kennen allemaal wel de shampoo bars, maar Balade en Provence gaat hierin een stuk verder en komt met unieke producten voor de huid die solid zijn en je dus elk moment bij je kunt hebben. Denk hierbij aan een “Solid Make-up Cleasing Oil” of een “Solid Night Cream”. Natuurlijk met als uitgangspunt volledige natuurlijke ingrediënten (vegan) en een boost voor je huid. Wij zijn heel nieuwsgierig en konden niet wachten met het proberen van deze geweldige nieuwe producten. Lees en ontdek met ons mee!

Wandelen in de Provence

Het familiebedrijf Balade en Provence werd geboren in een klein Provinciaals dorp genaamd Opio. Balade en Provence betekent dan ook letterlijk “wandelen in de Provence” en laat je genieten van de geurige velden, de rust en natuurlijke schoonheid van de regio. Ze hebben een groene missie, want al hun producten worden gemaakt met oog voor het milieu en zijn volledig duurzaam en vegan. Ze staan voor kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten. De beauty bars worden dan ook met de hand gemaakt door ambachtslieden in Frankrijk met behulp van koude persing. De producten worden dan ook niet verhit, waardoor ze hun natuurlijke eigenschappen behouden. Na het maken rusten de bars op houten planken om de oliën de tijd te geven om te mengen. Dit versterkt de voedende en verzachtende eigenschappen van de producten. Ook worden ze verpakt in een composteerbare en recyclebare kartonnen doosjes.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl