HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Visrolletjes in tomatensaus

Geplaatst op 14/05/2023 door KokenmetKarin

Nummer twintig is in de maak. Nimmer had ik kunnen denken dat ik ooit kookboeken zou gaan schrijven, laat staan twintig, maar intussen weet ik dat kookboekenschrijver het leukste beroep is van de hele wereld. Heb ik aan gemiddeld één boek per jaar mijn handen al vol, voor de krant (Trouw) moet ik elke wéék iets leveren, ook als het helemaal niet uitkomt. Zoals nu. Ik zit namelijk tot over mijn oren in dat twintigste kookboek.

Na maanden van koken, testen, opeten en opschrijven – al een hele onderneming op zich – brak het moment aan om 75 van de in totaal 115 recepten opnieuw te koken voor de foto. Dat gebeurt allemaal bij mij thuis, in twee weken tijd. Een bijkans militaire operatie, maar gelukkig wel eentje waar ik best bedreven in ben geraakt, al zeg ik het zelf. Een kwestie van goed plannen en vooral van hulptroepen inroepen: een fotograaf, een styliste en een hulpkok. Twee weken lang kun je gerust spreken van een invasie.

Overal in mijn huis staan borden, schalen, pannen en kleedjes hoog opgestapeld. Tegen de muur leunen tientallen ondergrondplaten in allerlei verschillende kleuren.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl