HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Witte asperges met Hollandaise saus en rivierkreeftjes

Geplaatst op 25/05/2023 door UitPaulinesKeuken

De koningin van de seizoensgroente is terug en we hebben een overheerlijk recept dat je niet wil missen. Deze witte asperges met Hollandaise saus (uit de blender!) zijn om je vingers bij af te likken. En je hebt slechts zeven ingrediënten nodig om deze verrukkelijke maaltijd op tafel te zetten…

We beginnen met het roosteren van aardappelen in de oven, tot ze knapperig zijn. Ondertussen koken we de asperges tot ze heerlijk beetgaar zijn. Dan is het tijd voor de Hollandaisesaus: het hoogtepunt van dit gerecht. Met slechts een paar eidooiers, wat ghee en een beetje citroen maak je in een handomdraai de meest romige saus – en dat allemaal uit de blender. De witte asperges met Hollandaise combineren supergoed met krokante aardappelen. Voor de finishing touch voegen we rivierkreeftjes toe, die een ziltige smaak geven. Probeer dit recept eens uit en geniet van de smaken van de lente!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl