HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Op zoek naar liefde? Dit is dé datingapp voor introverten

Geplaatst op 24/05/2024 door BedRock

De liefde vinden an sich kan behoorlijk overweldigend zijn en dan al helemaal voor introverten. Waarom? Sociale situaties – en dan met name met nieuwe mensen – kunnen hun energie extra snel uitputten, waardoor het zowaar nog lastiger wordt om ‘that special one’ te ontmoeten. Gelukkig bieden allerlei niche datingapps, zo ook voor introverten, een uitkomst. 

Je kunt er van vinden wat je wilt, maar ze bieden je wél de kans om vanuit een veilige omgeving, zoals jouw eigen bank of bed, in contact te komen anderen. 

Wat zijn nu eigenlijk de beste datingapps voor introverten? De onderstaande dating-apps hebben in elk geval geen tijdslimiet voor het beginnen van een gesprek omdat de match anders vervalt, waardoor je als introvert rustig de tijd kunt nemen om – wanneer je in de juiste moodbent – een gesprek aan te knopen met je match wanneer jij daar zin in hebt.

Lees verder op www.BedRock.nl