HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Spaanse salade

Geplaatst op 20/05/2024 door UitPaulinesKeuken

Heb je zin in een zonnig gerecht op je tafel? Dan is deze Spaanse salade met chorizo en reuzenbonen echt iets voor jou! Dit gerecht is kleurrijk en vol van smaak, maar gelukkig wel verrassend eenvoudig te bereiden. Het is de perfecte salade voor als je iets speciaals wil serveren aan je gasten (bijvoorbeeld tijdens een BBQ), maar doet het ook gewoon goed tijdens de lunch.

Goedgevulde Spaanse salade

De combinatie van hartige chorizo, zoete paprika’s, frisse tomaten en een vleugje saffraan brengt de smaken van Spanje rechtstreeks naar je eettafel. De reuzenbonen voegen een fijne textuur toe en maken de salade vullend genoeg om als hoofdmaaltijd te eten. Natuurlijk kun je de reuzenbonen vervangen door welke bonen je ook lekker vindt of die je nog op voorraad hebt, zoals witte bonen of kidneybonen.

Strooi wat fijngehakte peterselie over de salade en serveer met een paar sneetjes knapperig brood om het compleet te maken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl