HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone

Ultieme selfcare bij The Beauty House by Pulitzer

Geplaatst op 31/05/2024 door BedRock

Tijd voor jezelf is zó belangrijk, maar hoe doe je dat? Selfcare toepassen in jouw wekelijkse routine. Dat kan simpel door thuis uitgebreid de tijd te nemen voor een voetenbad of meditatie, maar je kan het ook een upgrade geven. Bij The Beauty House by Pulitzer in Amsterdam ben je dan aan het juiste adres. De plek is beeldig en fans van Pulitzer worden gegarandeerd in de watten gelegd. 

The Beauty House By Pulitzer 

Pulitzer is al jarenlang een plek waar wij graag neerploffen. In het restaurant of aan de bar met een iconische sfeer. Het hotel aan de Amsterdamse grachten had al alles, maar miste wel nog een plek voor een uiterlijke opknapper. Want in een hotel zo knap, wil je zelf niet verbleken. En daar was The Beauty House By Pulitzer. Een geheel eigenwijs huis waar je terecht kunt voor de nodige selfcare in de vorm van een knip of föhnbeurt, massage, gezichtsbehandeling, manicure of pedicure.

Lees verder op www.BedRock.nl