HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

Big Green Egg flavour fair

Geplaatst op 13/06/2015 door fitgirl

Big Green Egg FitGirl

BIG GREEN EGG FLAVOUR FAIR

Wat een lekker ding! We zijn verliefd... We hebben het over de Big Green Egg, een bijzondere barbecue waarmee je zomeravonden in een gezond culinair feestje omtovert. Een mals gegrild biefstukje, de perfect gerookte zalm, heerlijke groentespiesen, krokante broodjes... bij dit mooie groene ei kun je verschillende kooktechnieken gebruiken, met temperaturen van 70 tot 350°C. Tijdens de Big Green Egg Flavour Fair leer hoe je de lekkerste gerechten bereidt. En natuurlijk zijn er veel heerlijke hapjes om te proeven!

EXTRA LEKKER!

De Big Green Egg heeft een mooie, doordachte vormgeving. Hij is gemaakt van speciaal dubbelwandig keramiek, waardoor hij zeer goed isoleert en warmte optimaal wordt weerkaatst. In feite is het een oven en barbecue in één. De buitentemperatuur verstoort het bereidingsproces niet, zodat je de temperatuur van je vlees, vis, groente en deegwaren heel precies kunt reguleren en de perfecte garing krijgt, of je nu grilt, bakt, stooft, rookt of kookt. Je kunt trouwens verschillende soorten houtskool gebruiken en er zelfs houtsnippers in verschillende flavours aan toe voegen voor een extra lekkere smaak.

Lees verder op FitGirl