HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Gear

Review: Polar A300

Geplaatst op 12/06/2015 door optimavita

Review: Polar A300

Iets langer dan een jaar geleden, testte ik samen met stagiaire Daniëlla dePolar loop(spreek uit als loep). Inmiddels heeft Polar een aantal nieuwe producten op de markt gebracht, waarvan er eentje mijn specifieke aandacht trok, namelijk de Polar A300. Dit horloge heeft niet alleen een supergaaf design, maar meet ook activiteit en andere aspecten van fitheid. Je hebt in mijnvlogal kunnen zien dat ik dit horloge inmiddels een paar weken draag. Ik vertel je vandaag wat ik ervan vind!

Dit artikel wordt niet gesponsord, ik vind het gewoon leuk om af en toe een fitnessgadget voor jullie te testen.

Kleuren

Het product
De Polar A300 is een horloge dat verschillende soorten activiteit meet. Hij heeft naar mijn idee een ontzettend leuk design en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het leuke vind ik, dat je er aparte banden in andere kleuren bij kunt kopen, zodat je jouw horloge gemakkelijk kunt aanpassen aan je outfit. De verschillende kleuren die verkrijgbaar zijn, zie je hierboven. Hieronder laat ik zien hoe gemakkelijk je de band van het horloge kunt verwijderen. Hierdoor komt gelijk de USB-aansluiting vrij, waarmee je hem in je computer kunt steken. Hierover later meer. Met deze aansluiting is de batterij van het horloge gemakkelijk op te laden.

Een leuk feitje: voor het design van dit horloge heeft Polar de reddot design award 2015 gekregen.

Lees hier verder op Optima Vita voor mijn review van de Polar!

Bandje


,