HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Win shoptegoed voor sportkleding

Geplaatst op 11/06/2015 door tym

Win shoptegoed voor sportkleding

Herken je dat? Binnen de kortste keren groeide je uit jouw clubtenue. Je ouders vonden het maar zonde om telkens een nieuw teamshirt of broekje te kopen. Om over de schoenen nog maar te zwijgen.

Je kreeg een oud tenue van een broer, zus, buurkind of clubgenoot. Handig toch? De kleding zat vaak te los en moest vermaakt worden of het materiaal was stokoud. Je liep nu niet alleen voor schut, je voelde je er ook nog eens niet lekker in. En dat zit bij het bewegen flink in de weg. Met alle gevolgen van dien.

Geïrriteerde huid voorkomen

Wrijving is een van de meest voorkomende klachten bij slecht passende sportkleding. Vooral bij sportschoenen waar blaren op de loer liggen. Zorg daarom voor goede sportsokken die op de juiste plaatsen versteviging hebben om schuren te voorkomen.

Let bij broeken en shirts goed op naden die na een tijdje wrijving kunnen veroorzaken. Controleer verder dat de kleren nergens knellen, dit kan beweging en de bloedsomloop belemmeren. Was op lage temperaturen, zodat kleding niet krimpt.

Lees hier hoe je mee kunt doen aan de winactie.

,