HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Drinks

5 x tips om voldoende water te drinken

Geplaatst op 26/06/2017 door mindyourfeed

Wat was het warm afgelopen week. Heel warm. Ongewoon Hollands, misschien wel een beetje te warm…. Hoe heb jij verkoeling gezocht? Een zwembad, dagje strand, voetjes in een emmer water? Ik zei nog tegen Senna dat ik zelfs de warmte in Italië fijner vind, omdat het dan niet zo drukkend is ofzo. Op warme dagen, maar in het algemeen ook, is het belangrijk om voldoende water te drinken. Hoe ik dat in de zomer, of op elke dag eigenlijk, doe? Ik deel 5 handige tips met je!

Ooit in een ver verleden heb ik nog een opleiding tot voedingsadviseur gevolgd en toen had ik allemaal bewijswaarom het heel verstandig is om voldoende water te drinken. Nu… krijg ik gewoon hoofdpijn als ik dat niet doe, en dus vind ik het belangrijk om mijn vocht aan te vullen. Zeker toen het de afgelopen dagen zo warm was, en ik tijdens het werk regelmatig het zweet op mijn rug had staan, moest ik van mezelf genoeg water binnen krijgen. Hoe ik zo’n dag door kom? Ik vertel het je!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl