HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De onzekerheid slaat toe: haal ik het wel?

Geplaatst op 19/06/2017 door glow

In triatlonland moet je je steeds eerder inschrijven voor wedstrijden, soms wel een half jaar tot een jaar van tevoren als je een plekje wilt. Stuiterend zit ik dan achter mijn laptop om me voor allemaal mooie races in te schrijven. Voorbereidingstijd genoeg: het is nog maanden weg! Voor de IJsselmeer oversteek eind augustus heb ik me ook in februari al ingeschreven. Nog een half jaar: tijd zat!

Tenminste, dat dacht ik. Op de een of andere manier zit er bij mij nu een vrij abrupt kantelpunt tussen de ‘Tijd zat!’ en de ‘Shit, het is al bijna!’ gedachte. Voor m’n gevoel had ik nog zeeën van tijd, maar waar is die tijd gebleven? Het is al juni, nog maar 2,5 maand! Heb ik wel genoeg getraind? Haal ik het wel?

Als ik me inschrijf voor een wedstrijd ben ik er eigenlijk altijd wel van overtuigd dat het gaat lukken. Ik stel m’n doelen en bedenk me wat de ideale voorbereiding zou zijn, en ik ga van start met die voorbereiding. Alleen maar uitvoeren toch, en dan kom ik er wel!

Lees verder op www.glowmagazine.nl