HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Ik heb niet gesport dit weekend

Geplaatst op 19/06/2017 door eatrunlove

Wie mij volgt op social media weet natuurlijk dat dit niet waar is, want ik ben een paar dagen in de Ardennen voor een trailweekend. Zowel zaterdag (17 km) als zondag (13 km) heb ik door de bossen gerend, maar toch voelde het niet als sporten. Meer als buitenspelen waar ik heel ontspannen van word. Hoe kan dat toch?

Die is gek

Toen ik op werk vertelde dat ik naar de Ardennen ging, was het eerste wat mensen zeiden: oh, je gaat zeker weer door de bossen banjeren. Ja dat klopt, ik ga twee dagen hardlopen maar dat is ontspanning voor mij. Dit is iets wat veel mensen niet kunnen begrijpen en waarbij ze denken; die is gek. Maar het is echt ontspannend. Ik ben een weekend weg uit het drukke Amsterdamse leven, lekker in de bossen met mensen die dezelfde passie hebben. Mooi weer, lekker eten en genoeg vrije tijd in de middag om een boekje te lezen of lekker in de zon te liggen. En met een hele leuke vriendin die er precies hetzelfde in staat.

Lees verder op www.eatrunlove.nl