HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Vaderdag ontbijt voor alle stoere, en lieve papa’s

Geplaatst op 16/06/2017 door mindyourfeed

Na vorige maand een kleine ode aan de liefste mama’s met een blog vol heerlijke Moederdag ontbijtjes, zijn vandaag de vaders aan de beurt. Want al die lieve (en stoere natuurlijk!) papa’s mogen ook wel eens in het zonnetje worden gezet. Zelf vertrek ik pas aan het einde van de middag richting mijn vader, dus in de ochtend krijgt de vader des huizes alle aandacht. Van de kids dan hè, het moet niet te gek worden…. Haha! Als je hem vraagt wat zijn favoriete ontbijt is, dan hoor ik steevast de woorden ei, brood, spek. Daar kan ik wel wat mee, vandaag heel veel inspiratie voor een heerlijk vaderdag ontbijt!

Ik moet er zo om lachen, om die 2 meiden van mij. Al de hele week hebben ze het tegen Simon over het cadeautje dat ze op school hebben gemaakt. Maar hij mag van niks weten, en dus slikken ze halverwege hun enthousiasme de woorden weer in… Schattig toch?

Lees verder op www.mindyourfeed.nl