HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Waarom wielrennen leuk is!

Geplaatst op 18/06/2017 door eatrunlove


Vorig jaar zomer kocht een ik een racefiets om af en toe op de fiets te stappen als ik daar zin in had, maar dat ik het zo leuk zou vinden had ik nooit verwacht. Ik fiets nu circa twee keer per week, maar iedere keer als ik van de fiets afstap heb ik alweer zin in mijn volgende ritje. Afgelopen weekend sprak ik met Bo af om te gaan fietsen en dat was zó gezellig. Ik reed met de auto en mijn fiets in de kofferbak naar Haarlem en vanaf daar fietsten we naar Noordwijkerhout. Daar lunchten en kletsten we op een terras om vervolgens weer terug te fietsen. De rest van de dag heb ik zitten genieten van mijn fietstochtje. Diezelfde dag zei mijn vriend toevallig ook dat hij wel enigszins verbaasd was dat ik het zo leuk vond. Ik bedacht me dus waarom ik wielrennen zo leuk vind en besloot dat ook gelijk maar met jullie te delen!

Lekker buiten

Voor mij denk ik een van de voornaamste redenen dat ik het leuk vind. Je bent lekker buiten! Ondanks dat ik crossfit te gek vind, vind ik het heerlijk om buiten te sporten. Ik moet dan ook wel eerlijk bekennen dat ik een echte mooi weer fietser ben. Heerlijk als de zon schijnt en ik in korte broek op de fiets kan stappen. Daarnaast doet de buitenlucht zoveel goed voor je: het zit vol met zuurstof, energie en vitamine D.

Lees verder op www.eatrunlove.nl