HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

7 x favo zomeractiviteiten &-sporten op een rij!

Geplaatst op 27/06/2018 door ilovehealth

Niets fijners dan heerlijk buiten zijn en lekker bewegen met het zonnetje op je bol. Of ik nu aan het fietsen ben, een stuk door het bos of de weilanden loop, op een wakeboard of surfboard sta, of mezelf in het zweet werk tijdens een goede bootcamp, ik geniet er volop van. De combinatie van het bewegen en omringt zijn door natuur geeft mij rust. En daarnaast ben ik ook nog eens gezond bezig door lekker te sporten. Twee vliegen in één klap dus. Omdat ik er heilig van overtuigd ben dat dit voor meer mensen ontspannend werkt, deel ik in deze blog een aantal zomeractiviteiten die hartstikke leuk zijn om te doen. 

De leukste zomeractiviteiten!

Fietsen

Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel een fiets toch? Even wat boodschappen doen, naar de stad, of gewoon lekker een blokje om; ik pak (mits het weer dat toelaat) het liefst de fiets. Ook al zijn het maar kleine stukjes, wanneer ik op de fiets zit kan mijn hoofd even ontspannen. Zo kies ik bewust vaak voor een rustige route, zodat ik niet continue op het verkeer om me heen hoef te letten, maar gewoon heerlijk kan genieten van de omgeving. Even geen telefoon, bumper klevende auto’s, of andere afleidende elementen. En niet geheel onbelangrijk; fietsen is onwijs goed voor je beenspieren! 

Bootcampen

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl