HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Beef teriyaki spiesjes

Geplaatst op 20/06/2018 door linda

Samenwerking. Wat een genot zeg het zonnetje van de afgelopen weken. Laten we hopen dat dit een voorbode is van een heerlijke zomer. Lekker buiten eten, zodat de avond voelt als een minivakantie. Dit jaar geef ik jullie een kijkje in onze zomer maaltijden. De ene keer gooi ik een aantal ingrediënten in een maaltijd salade, de andere keer staat de barbecue aan met groente en vlees. De marinade voor het vleesmaak je makkelijk zelf. De eerste in de rij zijn deze beef teriyaki spiesjes.

Vroeger stond barbecueën bij ons in het teken van veel vlees. Tegenwoordig draait het om een goed stukje vlees met (meer) duidelijkheid over de herkomst. De bbq wordt nu als buitenkeuken ingezet. In de schuur staat een complete skottelbraai met een rooster, grill, skottel en deksel. Naast barbecueën kun je er ook mee bakken, koken en roerbakken. Dit apparaat nemen wij ook altijd mee naar de camping. De komende weken kunnen jullie meer gerechten van de skottelbraai verwachten.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda