HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Benieuwd waar wij onze gezonde producten kopen? Dit is ons geheim!

Geplaatst op 18/06/2018 door vivonline

Vaak krijgen wij vragen van jullie over waar je bepaalde producten het best kunt kopen, welke plantaardige melk je het best kunt gebruiken voor in je cappuccino of welk merk vitamines het best is om te gebruiken. Wij proberen altijd op al jullie vragen te antwoorden, maar dachten dat het misschien leuk zou zijn om dit eens samen te vatten in een artikel.

Welke vitamines en voedingssupplementen kun je het best kopen?

Bij vitamines en voedingssupplementen is het belangrijk welk merk je koopt en waar je het koopt. Bij deze producten geldt de uitdrukking “goedkoop is duurkoop”. Hiermee wordt bedoeld dat je met goedkope supplementen vaak duurder uit bent. Dit komt omdat goedkope supplementen vaak niet alle of genoeg werkbare stoffen en ingrediënten bevatten die in de duurdere supplementen wel aanwezig zijn. Hierom is het belangrijk om te letten op welk merk supplementen je koopt en hier net even wat meer in te investeren.

Mijn favoriete glutenvrije crackers

lees verder:

https://www.vivonline.nl