HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Deens design: druk-zijn met onthaasten

Geplaatst op 20/06/2018 door Ookgoed

Hygge jij al deze winter? Of ben je helemaal into lagom? Zo worden we met z’n allen helemaal beetje meer lykke. Werkelijk alles wat overwaait vanuit Scandinavië is een regelrechte hit en kan hier rekenen op een staande ovatie. Hoe komt dat toch? En wat kunnen wij leren van onze gelukkige bovenburen als het aankomt op ontspanning. Tijd om eens even heerlijk druk te zijn met onthaasten.

Balans vinden in druk-zijn 

Oké, je kunt natuurlijk direct je to-do-list uit het raam gooien voor instant onthaasting. Maar, je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld minder taken erop te zetten. Zo vind je een middenweg, een balans en rust in het druk-zijn, want YES! ein-de-lijk die lijst afgevinkt. Sporten, werken, boodschappen halen: het is prettig om grip op het moment te hebben en alles met volle aandacht te beleven. En dat doen we al massaal, van yoga en mediteren in de trein tot creatief bullet journalen en mindful sporten. Druk-zijn met onthaasten en een gebalanceerd gelukkig leven wint steeds meer terrein in ons hectische leven.

lees verder:

https://www.ookgoed.org