HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Workouts

Deze 5 dingen moet je doen na een vrijpartij

Geplaatst op 20/06/2018 door happyinshape

Het liefste wat je doet na een heftige vrijpartij is het bed de komende uren niet meer verlaten. Toch kun je dit best wel doen als je je vagina happy wil houden. Nee, we gaan je geen moeilijke taken opleggen die veel moeite kosten. Overweeg wel deze 5 makkelijke handelingen na een potje seksen. 

1. Ga plassen 
Als je gevoelig bent voor blaasontstekingen hoeven we je niet te vertellen hoe belangrijk het is om naar het toilet te gaan nadat je bent uitgepuft. Bacteriën van je rectum kunnen tijdens een vrijpartij bij je blaas terechtkomen. Door te plassen worden mogelijke bacteriën weggespoeld. 

2. Veenbessensupplement 
Het ontstekingsremmende effect in veenbessen is wat jij nodig hebt als je een blaasontsteking wil voorkomen. Neem elke dag een veenbessensupplement in vorm van een capsule of kies het pure sap. Omdat het sap ontzettend zuur en wat bitter is kun je het best aanlengen met water. 

lees verder:

https://happyinshape.nl