HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Ontdek het mooie Sicilië en de heerlijke keuken!

Geplaatst op 21/06/2018 door ilovehealth

orige week bracht ik vier dagen in het prachtige Sicilie door. Ik ben jaren geleden ook op het Italiaanse eiland geweest. Toen zat ik in het noordwesten, in Trapani. Dit keer ging ik naar het zuidoosten. Sicilie is groot genoeg om er vaker een vakantie door te brengen en toch weer nieuwe dingen te zien. We vlogen op Trapani, in het oosten.

De reden van mijn bezoek aan Sicilie was het proeven van de Siciliaanse keuken en het beleven van die typische Siciliaanse sfeer en authenticiteit. Restaurant 5&33, in het Arthotel in Amsterdam, lanceerde afgelopen week haar (goddelijke!) Siciliaanse zomermenu en nam ons mee naar het eiland om zelf te proeven en te zien waar alle inspiratie voor het menu vandaan kwam. Denk aan kaasjes, heerlijke wijnen, arancini, caponata, verse vis en zoete lekkernijen. Bekijk hier het nieuwe Sicilian Summer menu van 5&33.

In vier dagen tijd hebben we veel gezien! En zo mogelijk nog meer gegeten… maar oooh wat was het allemaal lekker!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl