HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Ontspanningsoefeningen – 10 minuten

Geplaatst op 20/06/2018 door optimavita

Oefeningen om tot rust te komen

In de video hieronder doe ik verschillende oefeningen met je, waardoor je tot rust komt. Ik lig op een matje, maar je kunt ook gewoon op de bank gaan liggen, of op bed. Door het doen van de oefeningen ben je even met iets anders bezig dan met nadenken, waardoor je hoofd tot rust komt. Het kost je maar 10 minuten, maar ik voelde me na het opnemen van deze video oprecht relaxt en rustig!

Jouw ervaring

Ik ben natuurlijk heel benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Doe jij wel eens oefeningen om te ontspannen? En wat doe je dan? Ik vind het bijvoorbeeld ook heerlijk om te puzzelen of te knutselen. Mijn hoofd is dan even met iets heel anders bezig dan met werken.

Ook ben ik benieuwd wat je van deze video vond! Het is voor mij de eerste keer dat ik dit opneem, dus misschien heb je nog tips voor me. Of misschien heb je zelfs wel een ander idee voor een video over dit onderwerp. Ik hoor het allemaal graag!

Lees verder op www.Optimavita.nl