HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 78 – makkelijke recepten

Geplaatst op 30/06/2018 door linda

De afgelopen week stond bij ons in het teken van de Avondvierdaagse. Normaal is dit altijd een logistiek drama. Dit jaar heb ik nergens last van gehad. De oplossing is een goede voorbereiding. En misschien nog wel belangrijker: ik heb het mezelf makkelijk gemaakt. We hebben lang niet elke dag zoveel groente gegeten als normaal. Donderdag zaten we zelfs aan de friet met een snack.

Soms kan ik zo streng zijn voor mijzelf: dan “MOET” ik een verantwoorde maaltijd op tafel te zetten. Eigenlijk is het ook heel “gezond” om voor de eenvoudige weg te kiezen. Het resultaat is mijn 1e relaxte Avondvierdaagse in 8 jaar tijd! Ik leer het wel, het duurt alleen even….

Maak het jezelf deze week ook eens makkelijk. Het belooft ook aankomende week prachtig weer te worden. Duik lekker de tuin in om de barbecue aan te zetten. In het weekmenu vind je een soort kaasfondue die je op de barbecue maakt. Daarnaast fijne kipspiesjes en een caprese salade met perzik. De favorieten van de kids deze week zijn de taco’s en de waterijsjes.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl