HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Fashion

Welke supplementen neem je mee in je koffer?

Geplaatst op 26/06/2018 door vivonline

De vakantietijd komt er weer aan en straks gaan we er lekker tussenuit. Welke supplementen mogen niet ontbreken in je koffer? Vlieg je naar een ander continent? Denk dan aan een supplement dat helpt bij het verlichten van de ervaringen van jetlag. In het buitenland spelen je darmen vaker op dan thuis en hulp is dan altijd welkom. Ook voor meer energie kun je denken aan supplementen.

Jetlag

Producten met melatonine helpen bij de verlichting van jetlag ervaringen. Handig wanneer je reisbestemming een groot tijdsverschil heeft met Nederland. Voor een gunstig effect van melatonine moet je op de eerste reisdag minimaal 0,5 mg melatonine kort voor het slapengaan nemen en enkele dagen na aankomst op je bestemming slikken. Met minder jetlag gevoelens geniet je snel volop van je vakantie. Je kunt het ook gebruiken als je weer naar huis gaat om het Nederlandse ritme weer snel op te pakken.

Darmen

lees verder:

https://www.vivonline.nl