HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Wil jij meer weten over hormonen? Doe dan deze 4 daagse basiscursus

Geplaatst op 06/06/2018 door vivonline

Wil jij echt alles weten over je hormonen? Begin dan bij het begin: De 4-daagse geaccrediteerde opleiding De Evocircadian code Basics van Leo van der Zijde.

Ik weet als afgestudeerd Hormoon therapeut inmiddels alles over hormonen en wat deze stofjes met je doen en hoe simpel het vaak is, om in te grijpen in deze processen, waardoor je je een heel ander mens kunt voelen en zelfs een heel ander leven kunt krijgen. En misschien wil jij inmiddels je ook wel wat meer verdiepen in hormonen?  Dan is deze basis cursus om mee te starten iets voor jou.

Hormonen…Microben…Voeding…Leefstijl…Immuunsysteem…Kritische Periode…

 Hormonen kunnen je maken maar onbedoeld ook breken. Als je hormonen doen wat ze moeten doen, voel je je blij en energiek en zie je er goed uit, maar als ze uit balans zijn, kunnen ze er ook voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en fysieke en emotionele klachten hebt.

Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met de opleiding tot hormoontherapeut van Leo van der Zijde.  Om hormoon aan de opleiding hormoontherapeut deel te nemen, volg je eerst deze 4 daagse basis cursus. Zodat je begrijpt wat hormonen doen. De basiscursus geeft jou meer inzicht in gezondheid en ziekte. Leert je anders denken en dit uit te leggen aan anderen. Je krijgt inzicht in de werking van hormonen, microben, voeding en leefstijl. Maar ook: waar komen we vandaan en wat heeft dit voor gevolgen voor de rest van ons leven. Je gaat daadwerkelijk oorzaken ontdekken en leert oplossingen toe te passen. Je leert dat ieder mens anders is en iedereen anders reageert.

lees verder:

https://www.vivonline.nl