HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

10x de leukste green hotspots wereldwijd

Geplaatst op 13/06/2019 door happyinshape

Ben je op een stedentrip, maar wil je toch heerlijk het groen in? Op deze tien biologische marktjes, stadsboerderijen en andere groene hotspots kun je even ontsnappen aan alle hectiek én heerlijk eten en drinken.

1. Kopenhagen: Noma 

Wat: Noma, het Deense restaurant dat jarenlang werd verkozen tot World’s Best Restaurant en dat twee Michelinsterren heeft, veranderde onlangs zijn formule in een urban farm-concept met louter natuurlijke producten. Het restaurant is gelegen op het trendy, voormalig industrie- terrein Refshaleøen. De keuken richt zich helemaal op de seizoenen met de focus op Scandinavische visgerechten van januari tot juni, groenten in de zomermaanden en biologisch vlees van 15 oktober tot 21 december. Kopen/proeven: Laat je verrassen door de kok, want alle culinaire hoogstandjes in dit restaurant zijn even lekker. Wel even tijdig reserveren. Info:Refshalevej 96 in Kopenhagen, noma.dk

lees verder:

https://happyinshape.nl