HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Aha, dus dit is de reden waarom Franse vrouwen slank blijven!

Geplaatst op 12/06/2019 door vivonline

Hoe mooi zou de wereld zijn als wij ongelimiteerd konden genieten van brood, chocola, wijn, croissants, kaas en nog meer lekkers zonder ook maar een gram aan te komen? Tsja, dat kunnen de meesten van ons helaas vergeten. En toch laten de échte Françaises zien dat zij met al die lekkernijen nog altijd een perfect lijntje behouden. Welk geheim ligt hieraan ten grondslag?

Hoe kunnen wij hun eetpatroon kopiëren en net zo Bourgondisch genieten van drie maaltijden, meergangenmenu’s, zonder onszelf uit te moeten putten in de sportschool? De Française Mireille Guiliano heeft na grondige vergelijking met het leven in Amerika op papier gezet waar haar landgenoten qua lekker eten en slank blijven betreft in uitblinken. Haar boek “Waarom Franse vrouwen niet dik worden” werd al ruim negen jaar geleden voor het eerst gedrukt en is nog altijd een hit.

Van ‘la skinny Parisienne’ naar mollig propje

Just another book on dieting? O nee. En ook geen alwetende preek van een immer skinny Parisienne. Want vanuit haar eigen ervaring als nieuwbakken bewoner in het land waar alles kan, de VS, schrijft Guiliano hoe zij als negentienjarige in een mum van tijd van slanke den naar ietwat mollig propje transformeerde. De gewoontes in haar nieuwe omgeving beïnvloedden haar eetpatroon en figuur dusdanig, dat haar bloedeigen vader haar bij het weerzien in la mère patrie, Frankrijk, een zak aardappels noemde. Op zeer vermakelijke wijze brengt Guiliano haar onzekerheden rondom haar nieuwe lichaam in kaart. Het tovermiddel om terug te keren naar haar welbekende slanke figuur verschijnt in de vorm van niemand minder dan haar huisarts, voor het gemak Dokter Wonder genaamd.

lees verder:

https://www.vivonline.nl