HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Bitcoins kopen? Het is NU de tijd!

Geplaatst op 10/06/2019 door love2bemama


Kort samengevat: dit zijn Bitcoins

De vraag waarom je Bitcoins zou kopen is natuurlijk wel de belangrijkste vraag. Want wat heb je er eigenlijk aan? Wat kun je ermee? En is het niet een bubbel die straks knapt? 

De Bitcoins bestaan al langer dan dat wij denken. Bitcoins zijn een bijzondere uitvinding van de mensen. Kort samengevat is het eigenlijk digitaal contant geld wat op internet staat. Het grote voordeel ervan is dat het schuldvrij is en zelfstandig werkend cryptogeld is. Er is geen inmenging van derde partijen en er zijn geen derde partij risico’s. Het kan niet door overheden of banken worden beheerd en gemaakt worden. Dat laatste is misschien wel het grootste voordeel van de Bitcoin. Zeker in een tijd waarin ons geld nergens meer veilig staat, zijn veel mensen bereid te investeren in de Bitcoin. Het blijft in je eigen beheer en niemand heeft er zeggenschap over. Geen controle van overheden, de systeembanken en de centrale banken, dus ook geen belasting betalen. 

Bitcoins zijn in feite het digitale contant geld van het internettijdperk en ze verschaffen ons financiële zelfbeschikking. Bitcoins zijn jouw eigendom en niemand, als in centrale banken, kan ermee aan de haal gaan. Niemand kan een Bitcoin transactie stoppen of verbieden. De prijs kan niet gestuurd worden door banken of via onderlinge afspraken. Bij de prijsontwikkeling heb je te maken met een eerlijke marktwerking die niet direct door reguliere geldcreatie kan worden gestuurd.

Lees verder op www.love2bemama.com