HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

In shape: hoofdredactrice Hilde probeert Slim Living

Geplaatst op 25/06/2019 door happyinshape

Summerbodies are made in winter. Daarom gingen Happy in Shape’s Hilde direct in het nieuwe jaar aan de slag met haar fit-doel. Lees mee hoe het haar verging en of het haar lukte bikini-klaar te worden.

Het doel 

Hilde: ‘Mijn doel? Dat zijn er eigenlijk twee. Na een gebroken enkel en gescheurde enkelbanden in de herfst is mijn sportregime van vier keer per week sporten compleet ingestort. Ik voel me slap en zo zie ik er ook uit. Daarbij ben ik al sinds een paar jaar (sinds de geboorte van mijn dochter) 5 kilo te zwaar. Ik eet gezond, drink niet zo veel en snoep minimaal. Ik moet dus echt een plan van aanpak hebben om nu eindelijk eens van die kilo’s af te komen en weer helemaal lekker en fit in mijn vel te zitten. Maar de echte beslissing om iets te gaan doen komt als ik een heel mooie spijkerbroek cadeau krijg. Ik krijg de broek niet eens over mijn heupen! Help! De sluiting bestaat niet uit knopen, maar uit een veter die kruislings geknoopt is. Zelfs als ik die veter er helemaal uithaal blijft de jeans steken op mijn benen.Die. Broek. Moet. Aan.’

lees verder:

https://happyinshape.nl