HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Jet van Nieuwkerk op health holiday

Geplaatst op 03/06/2019 door happyinshape

In zeven dagen je lijf en geest volledig resetten. Wie wil dat nu niet? Dat kan met een weekje sapkuren op een mooie plek, belooft de organisatie Health Holiday. Food influencer Jet van Nieuwkerk (30) is niet bang voor een sapje en boekte een week Portugal.

Een sixpack in zes weken!’ ‘Voor altijd van je suikerverslaving af!’ ‘Binnen een maand is dat buikvet weg!’ Schreeuwerige teksten die van alles beloven, zijn voor de meeste mensen vreselijk verleidelijk. Dus ook voor mij. En bij Health Holiday beloven ze dit allemaal. Je gaat een week sapvasten op een mooie plek, en dan kun je ‘je maag schoonmaken, de tijd nemen om te proeven wat je eet, en leren voelen wanneer je voldoende hebt gegeten’. En, ook niet onbelangrijk: ‘Je hoofd legen en tot nieuwe inzichten komen.’ Ergens is er een stemmetje in mij dat zegt: dit kan niet, een quick fix bestaat niet als je je lijf en geest wilt resetten. Maar ik ben ook nieuwsgierig. Dus, ik boek toch die sapvastweek in de Algarve.

lees verder:

https://happyinshape.nl